γυναικεία εσώρουχα τηλέφωνο 2310.320.057

πιτζάμες νυχτικά Θεσσαλονίκη

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Ξεχωριστή υπηρεσία:
Παράδοση σε Νοσοκομεία και Κλινικές στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, εντός μιας εργάσιμης ημέρας, δωρεάν.
Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα!

 

Μέθοδοι πληρωμής

1. Αντικαταβολή:

Στην περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή, την ημέρα που θα σας φέρει η courier την παραγγελία σας, θα σας ζητήσει το συνολικό ποσό για να σας παραδώσει τα προϊόντα.
Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, ενδέχεται να σας τηλεφωνήσουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, για επιβεβαίωση.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνει τα μεταφορικά κατά 3,00€.

 

2. Κατάθεση σε τράπεζα:

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μετά την επιτυχή καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε e-mail από εμάς με περισσότερες πληροφορίες για να πραγματοποιήσετε την κατάθεση, όπως οι αριθμοί λογαριασμών μας, οδηγίες για την κατάθεση, κλπ.
Αν δεν δείτε το e-mail στα εισερχόμενά σας, κοιτάξτε μήπως τυχόν έχει μεταφερθεί αυτόματα στα ανεπιθύμητα (spam ή junk mail).
Μια παραγγελία με πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό μένει ανοικτή από εμάς για 15 ημέρες, εκτός αν μας ζητήσετε να την κρατήσουμε ανοικτή για περισσότερο χρόνο. Αν δεν προβείτε σε κατάθεση, σε 7 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας θα λάβετε ένα e-mail υπενθύμισης.

Πειραιώς:
6580-137549-547
ΙΒΑΝ GR15 0171 5800 0065 8013 7549 547
(Δικαιούχος Χριστοφορίδου Χρυσούλα)
 
Εθνική:
ΙΒΑΝ GR74 0110 2180 0000 2186 3901 373
(Δικαιούχος Χριστοφορίδου Χρυσούλα)
 
Παρακαλούμε να γράψετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας σας και το επώνυμό σας, ώστε να μπορέσουμε να αντιστοιχίσουμε την κατάθεσή σας με την παραγγελία σας. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ:  Όταν η κατάθεση γίνει από διαφορετική Τράπεζα προς κάποιον από τους λογαριασμούς μας, τα έξοδα κατάθεσης/εμβάσματος τα επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου ο έντολέας-πελάτης. Σε διαφορετική περίπτωση η πληρωμή δε θεωρείται ολοκληρωμένη.
 
 
3. PayPal:
Ασφαλής και γρήγορος τρόπος πληρωμής. Το PayPal λειτουργεί σαν μια on-line τράπεζα. Αν δεν είστε γνώστης του PayPal καλύτερα να μην το επιλέξετε καθώς θα σας φανεί περίπλοκο. Το PayPal χρεώνει έξοδα για αυτούς που δεν έχουν λογαριασμό στο PayPal και θα χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα.
Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα σας έρθουν δύο e-mail, ένα από το PayPal που θα σας πληροφορεί για την πληρωμή σας και αργότερα ένα e-mail από εμάς που θα σας πληροφορεί για την κατάσταση της παραγγελίας σας. 
 
 
4. Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα:
Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα είναι ένας ασφαλής τρόπος πληρωμής. Με την επιλογή αυτου του τρόπου πληρωμής, μεταφέρεστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου πραγματοποιείται άμεσα και με ασφάλεια η ηλεκτρονική πληρωμή σας. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι: VISA, MASTERCARD και MAESTRO
 
 
 
 

Ονειρικό - homewear

Από το 1991 βρισκόμαστε στη γειτονιά της Χαριλάου για να σας παρέχουμε την καλύτερη προσωπική εξυπηρέτηση. Στο ΟΝΕΙΡΙΚΟ σας ντύνουμε από μέσα μέχρι έξω για να νιώθετε την άνεση και την κομψότητα που σας αξίζει, σε τιμές που σας συμφέρουν!

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι
με τα τελευταία νέα και προϊόντα μας.

gynaikeies pytzames facebook gynaikeia eswrouxa twitter rouxa egkymosinis instagram